Aktiviteter

Sæsonen går med at mødes til klubaftner, køre til træf hos andre klubber, til road racing i Holland og på Jyllandsringen m.m.

Vi kører mc ture i indland og udland og kender mange ligesindede rundt omkring. Måske vi mødes til et "kaffemøde" og får en snak eller til et træf og får lidt øl og fest.
Vi afholdte før i tiden selv et træf / hyggeweekend en gang om året, som nu er blevet afløst af det årlige Fåremarkeds Rally, hvor vi i pauserne køre med børn og mc lystne voksne. En aktivitet som vi alle ser frem til og hvor vore mc kollegaer fra "Oldboys" er flinke til at hjælpe, da mange har lyst til at prøve en tur.

Efter Rallyet tænder vi grillen og folk kan komme med deres medbragte mad og nyde nogle timer i godt selskab, ja der kan godt gå en del timer før festen slutter, nogle tager hjem, andre går i festteltet, som er stillet op i anledning af byfesten.

Vi er vi 10 mc klubber i det midtjydske område, som er gået sammen om at holde kaffemøder hos hinanden en gang om måneden. Her drøfter man de forskellige aktiviteter i klubberne og får inspiration til nye oplevelser.

Ellers har vi et aktivitetsudvalg som månedligt arrangerer en eller anden form for aktivitet, så som at køre go`kart, fællesturer, fællesspisning, fester m.m.

Sæsonen afsluttes med en weekendtur sidst i oktober, hvor vi lejer en spejderhytte eller lignende og hygger os med nogle turer i området omkring hytten og lidt god mad og drikke.

Onsdag er vores faste klubaften hvor de som har tid, mødes og snakker om alt mellem himmel og jord, men primært den interesse som samler os, nemlig motorcykler.
Vil du høre mere om vores klub er vi altid villige til at tage en snak med dig / jer og svare på de spørgsmål du / I måtte have.

Vi holder klubaften hver onsdag  fra kl. 19.30, i vores klubhus i Erhvervsparken nr. 23, 8882 Fårvang.

Forside